Router beállítás probléma?
Üdv!
vettem egy tp-link wr1043nd router, beüzemeltem, első konfigurálásnál kérte a router pint-t , megadtam. Majd beállítottam amit kell : új login a routerbe, wpa..
Működik rendesen, minden eszközöm (laptop,mobil,asztaligép) tökéletesen csatlakozik.
A gond az , hogy van egy másik laptop amely csatlakozásnál nem csatlakozni akar hanem újra konfigurálni , mintha szűz router lenne. Kéri a pin-t , azt hogy már van wpa lesz*rja , ő akar megadatni velem új wpa-t. Majd mikor továbblépek (akár új wpa-val, akár wpa nélkül) gondolkozik egy 2percet majd kiírja, hogy nem sikerült lekérnie a beállításokat a routertől.
Ez mi?
Minek akar újra konfigurálni? miért nem csatlakozik , mint a többi hálózathoz és kéri a wpa kódot?
Én nem kínlódnék ezzel a QSS PIN kérős dologgal a helyedben. Letiltanám a router webes felületén a QSS szolgáltatást és manuálisan állítanám be a titkosítást minden eszközön.
Ezzel a progival a QSS -hez hasonló erősségű WPA2 -es kulcsot tudsz generálni:
Minden további beállítást itt megtalálsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!