Milyen számítógépet ajálltok 230e-ért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 16:25
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Az SSD sokat számít?
2012. júl. 27. 16:35
3/10 anonim válasza:
Monitor nem kell?
mostani monitorod? full hd?
valamid van hardvered már?
valami kikötés?
játékra lesz ugye?
4/10 anonim válasza:
A rendszer sokkal jobban megtáltosodik tőle mint bármi mástól.
5/10 anonim válasza:
Mivel 7870 el belefért ssd szerintem vedd meg
hasznos jószág
7870 is elég nagyon is és lehet tuningolgatni is ha keveselnéd de aligha fogod keveselni
7/10 A kérdező kommentje:
Van egy Acer 23as 1680 x 1050 felbontású monitorom,azt egyenlőre nem szeretném lecserélni!
2012. júl. 27. 16:40
8/10 anonim válasza:
Alaplapon kivül nagyjából jó
csak kis túlzások is vanak
illetve videokártya gyengébb is
10/10 anonim válasza:
Ja a magyarázat hozzá
Ha nem akarod tuningolni az i5-öt, akkor sima 2320-as is jó belőle, és akkor nem kell rá plusz cpu hűtő sem, és olcsóbb alaplap is jó, olcsóbb chipsettel. ezen tudsz spórolni, és a megtakarított pénzen veszel ssd-t.
Én így venném, ahogy linkeltem, és később vennék bele SSD-t, gondolom fél év alatt max összegyűjtesz annyi pénzt, addig elvagy nélküle is, SATA3 HDD sem lassú azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!