Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fősulira mit vegyek? Notebook...

Fősulira mit vegyek? Notebook vagy netbook?

Figyelt kérdés
Azért írom, hogy fősulira, mert másra nem használnám, csak neteznék vele, meg nem tudom suliba mennyire kell, hogy legyen egy gép. Szóval semmi komolyabbra nem használnám elég akkor a netbook?
2012. júl. 27. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha neekd elég az a kcsi kijelző, akkor igen. De ne Intel Atommal vedd mert meg fogsz őrülni olyan lassú. AMD Barzos jobb.

Viszont én inkább egy 13,3" vagy 14"-os laptopot vennék.

2012. júl. 27. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Hozzá vagyok szokva, a mostani gépem se gyors:D

A képernyővel nincs bajom, mivel netezni meg telefonon szoktam:D A laptop sokkal drágább, mint a netbook?

2012. júl. 27. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:
én laptop párti vagyok, egy ugyan olyan teljesítményért a laptop sokkal olcsóbb.
2012. júl. 27. 10:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Ahogy nézegettem laptop kb 100ezertől van netbook meg 60 tól. A ballagási pénzem menne rá máshonnan nem tudok szerezni és nem akarok nagyon sokat rákölteni lehet marad a netbook
2012. júl. 27. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
De arra készülj fel hogy azok a 60ezres netbookok tényleg iszonyú lomhák. Én biztos nem vennék olyat.
2012. júl. 27. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:

"Hozzá vagyok szokva, a mostani gépem se gyors:D "

És emiatt vennél rosszat? Netbook téren az intel atomja kukázandó. persze "kis" kivitelbe már megnyirbált sandy-k is vannak, de azoknál meg az üzem idő kevés akuról. És még ott az IGP front is. Egyértelmű AMD fölény. Szóval csakis brazos. Egy picit drágább, de megérheti.

2012. júl. 27. 10:54
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os nekem latinul beszéltél most:D

Nem azt mondtam, hogy 60 ért veszek, hanem hogy nem akarok sokat költeni rá.

2012. júl. 27. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez alá ne add:

[link]

2012. júl. 27. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!