Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Futna ezekkel a cuccokkal a...

Futna ezekkel a cuccokkal a FIFA 12, a Battlefield 3, a Modern Warfare 3 és a Crysis 2?

Figyelt kérdés

Processzor: INTEL Core 2 Duo E8600 3.33 GHz

Videokártya: ATI Radeon HD5670 1 GB DDR5

Memória: Kingston DDR2-RAM 2 GB

És természetesen a hozzájuk megfelelő alaplap. Mennének rajt ezek?

2012. júl. 26. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hogyne futna!Csak nem fullhd meg nem max beaállítások!Fifa talán menne maxon BF3 medium kis felb. max high de tényleg kisfelb. MW 3 gond nélkül!Akár maxon bár nemhiszem,h fullhd be Crysis 2 Hm nemtom de nem fullhd max kisfelb be talán highon elfut
2012. júl. 26. 22:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja, és ha igen, mennyibe kerülne összesen ez a proci, videókari meg memória? Legyetek szívesek írjátok le azt is, ha jók a cuccok!
2012. júl. 26. 22:15
 3/12 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerülnének a cuccok?
2012. júl. 26. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
jah hogy most veszel :O akk nem éri meg ilyen konfigot venni régi architektúra,régi foglalat,ram ddr3 kéne.?Mennyi pénzből kell gép rakkok össze neked
2012. júl. 26. 22:17
 5/12 anonim ***** válasza:
am ezeket már újba nem kapni max vga meg ram de cpu-t nem nagyon kapni
2012. júl. 26. 22:18
 6/12 Hazardteam ***** válasza:
E8600-at ne vegyél, egy Sandy I3, sőt szerintem még egy G640-es Pentium is hozza azt a szintet, csak sokkal modernebb és olcsóbb. Ez az alaplapra, ramra és még sok mindenre is igaz.. ráadásul garanciával nem kapsz már ilyeneket túl könnyedén, szóval szerintem akkor inkább már egy LGA1155-os platformot hozz össze, a VGA-nak meg legalább egy HD5770-est (vagy újabbat), az simán elviszi ezeket a játékokat. DDR2-meg rohadt drága eleve a DDR3-hoz képest, az E8600 is drága, ha összeraksz egy ÚJ konfigot, jobban jársz és talán még az árkülönbözetből fennmaradó összegből tudsz venni normálisabb videokártyát.
2012. júl. 26. 23:17
 7/12 A kérdező kommentje:

Akkor módosítok:

Memória: Kingston DDR3-RAM 4 GB

Videokártya: ATI Radeon HD 5770 1 GB Ez a videokártya már jobb? És mennyi a Pixel és Vertex Shader verziója?

Proci: ezt megmagyarázom, azért ezt írtam, mert a haverom ilyet vett, és minden jól megy neki vele.

Esetleg ilyen teljesítményű AMD Turion processzor is jó? És ha igen, AMD-ből milyet ajánlotok?

Ja, és üzenem a 4. válaszolónak, annyi árból kéne kihoznom, mint amennyibe ezek kerülnének.

2012. júl. 27. 12:48
 8/12 A kérdező kommentje:
És az Intel Core i3 processzor mennyire jó?
2012. júl. 27. 12:55
 9/12 Hazardteam ***** válasza:

Nah. remélem menet közben nem felejtem el. Az i3-ból több féle van, most ősszel is jön ki majd egy új fajta, szóval erre vigyázz. Amire én gondoltam az a Sandy Bridge magos i3 pl. ( [link] )

Újabb technológia, mint az E8xx C2D viszont ez utóbbi, még használtan is 35-40 körül van, ha épp hozzájutsz, az i3 2100 meg 30 körül-alatt van újonnan. Hozzá való alaplapot kapsz már 10-11 körül (ami fejlettebb/modernebb is, mint a 775-ös platform dizájnúak, amilyenbe az E8xx-ek mennek) A HD5770 egy nagyon jól sikerült kártya, ha "olcsón" akarsz jót érdemes belevágni, viszont azt is érdemes tudni, hogy már 7xx-nél tartunk és az 5770 épp azért "tartja az árát" még mindig, mert ár/teljesítményben nagyon jól sikerült és kelendő mai napig (szerintem) Vannak "megfelelői" az új szériákban (6xx-7xx) is, de az nem garantált, hogy ugyanazért a pénzért ugyanolyan gyorsat kapsz, NE az elnevezéseik, vagy "szám ugrásaik" alapján következtess a teljesítményükre, mert az becsapós. Ha játékra akarsz gépet, akkor inkább a videokártya "köré" építsd a gépet és a jó minőségű tápegységről se feledkezz meg. Ha a teszteket nézem, egy G6-G8-as (Sandy magos) Pentium (ami az i3 "alatt" van) is hozza egy hajdani E8xx teljesítményét majdnem, szóval nincs értelme 30-40000-eket kiadni csak ezért, főleg, hogy játékoknál az a fő szempont proci irányból, hogy képes legyen "kihajtani" vagyis megfelelő mértékben megdolgoztatni a videokártyát, erre pedig képesek ezek is. A DDR3 ramok most elég olcsóak, bár voltak olcsóbbak is, de hát kis országunk vezetői "álmodtak egy nagyot" úgyhogy.. a lényeg az, hogy a ramon ne spórolj, mert nagyon fontos. Ha újabb játékokkal, vagy az év végén, jövő év elején érkező játékokkal akarsz játszani, akkor ne add 4giga alá szerintem, az sem baj, ha több, de 4 alá ne.. A turion az egy mobil AMD processzor és felejtsd el kategória. A HD5770 PS/VS verziója: 5.0, ennél csak egy nagyobb van jelenleg, az 5.1 de az csak a legújabb kártyákban és majd a directX 11.1-el lesz hivatalosan bevezetve, a rá épülő játékok meg még talán évek múlva..

Itt egy összehasonlító táblázat a kártyák képességeiről és felépítéséről: [link]

Ha jól nézem, a 6770 és az 5770 gyakorlatilag megegyezik, árban viszont a 6770 olcsóbb, szóval.. Talán ezt is érdemes mérlegelni vásárlás előtt. A táblázatban szerepel a barátod videokártyája és kettővel arrébb a 5770-6770 is, hasonlítsd össze őket, különös tekintettel a legalsó sorra, mert az mutatja a végrehajtó unified shader egységeket. Ha a haverod 5670-es kéártyáján azt mondod "minden fut" akkor számítsd bele, hogy az 5-6770-ekben ez a részegység duplázódik 400-ról 800-ra és a rop egységek úgyszintén. A testvéremnek ilyen van és még nem fektette ki 1db játékon kívül semmi (LA Noir) úgy, hogy 2giga rammal játszik és 13xx-es felbontásban, tehát nem "fullHD"-ban.

2012. júl. 27. 14:16
 10/12 Hazardteam ***** válasza:

Még annyit, hogy a HD7750 is a fentebbiekhez sorolható teljesítményben, de az már újabb technológia.

[link]

2012. júl. 27. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!