Figyeljetek, jó konfigot néztem ki?
41ért?
Állapot Használt
Garancia 3 hónap
Processzor AMD X2 5000+ 2x2,6GHz
Alaplap FSC D2721 (AM2+)
Memória 2 GB DDR2
Grafikus vezérlő GeForce GT 210 1GB DDR3 (pci-expressz)
Merevlemez 250 GB
Optikai meghajtó DVD író
Hang Realtek ALC 262 HD audio (alaplapi)
LAN Broadcom NetXtreme Gigabit (alaplapi)
VAGY
39ért:
Állapot Használt
Garancia 3 hónap
Processzor AMD A64 X2 4600+ (am2) 2x2,4GHz
Alaplap ASUS M2R-FVM (am2)
Memória 3 GB DDR2
Grafikus vezérlő ATI X1950 256MB (PCI-E 16x)
Merevlemez 320 GB
Optikai meghajtó DVD író
Hang HD audio 5.1 alaplapi
LAN 10/100M alaplapi
#1 vagyok:
bocsi, 1. akartam írni.
Grafikus vezérlő GeForce GT 210 1GB DDR3 (pci-expressz)
Egy alja "szemét" jó ha a netes flasheket rendesen megjeleníti :)Tápot egyikhez sem írtak, valszeg azok kapásból cserések lennének ..
A másodikon meg gyanítható hogy Integrált a vga kártya .. az sem sokkal jobb ...
Fene se tudja, netezni jó lesz, de mást ne nagyon akarj rajta csinálni :)
(Max régebbi játékokra, nfsu2 (6-7 évvel ezlőttről)
Hát nekem az első ajánlat jobban tetszik a helyedben azt választanám, videókártya és a proci miatt! :) az az 1 GB ram külömbség meg nem számít, max bővíted ha kevés, de nem nagyon használ ki az ember 2GB-sem, játékoknak meg elég kb! :)
Én most egy ilyen konfigon vagyok: ASUS M5A88-M USB3 alaplap, Thermaltake Commander USB3-as ház, Corsair 4GB-ram, Vertex 4 512GB SSD, Sapphire HD 6970 videókártya, Mercury 750-es táp, és egy AMD X4-es proci!
Jó mondjuk ez az én gépem, de az első konfiggal is hasonlókat fog teljesíteni, egy-két kivétellel!
Üdv.!
A 2. jobb. Igaz a proci gyengébb, de a videokártya hiába régi, még mindig erősebb.
Ettől függetlenül ne várj tőle túl sokat.
GT 210-el semmi probléma, nekem van is egy itthon FPS-játékokra is tökéletes COD 2 fix 333fps....
Útóbbi voltam!
jó lehet a procit na meg a videókártyád!:D
mitől erősebb?
argyelan12
jó,örülök hogy felvágsz hogy milyen csúcsszuper géped van, de bár ne tetted volna. csak magadat égeted azzal a Mercury tápegységgel:DD
amúgy meg mi az hogy a 2. konfig hasonlóan fog teljesíteni? a tiéd (tápot leszámítva) bárhogyan alázza a kérdésben említett konfigokat.
a GT210 meg CoD2re oké, de ez egy irodai/HTPC gépbe tervezett videokártya, nem gamereknek szánták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!