Sapphire HD 6950 lefagy ujraindul a gép stb ez miért van?
Vettem egy újh vga-t Sapphire hd 6950 2gb oc és amikor felakarom telepiteni a drivert odaáig jo de ha ujrainditom a gépet akkor lefagy kckákba a kép utána elsötétül és magátol ujraindul XP-vel és Windows 7-nél is és friss drivert tettem fel!
Am a gépem:CPU:Intel Dual Core E6700
Ram:1gb 800mhz 2gb 1066mhz
Alaplap:Gigabyte GA-G31M-ES2C
Táp:Cooler Master GX-Lite 600W
ODD:LG GH22NS50 SATA
HDD:W.D. 250GB IDE
Valami tipp hogy mi lehet a baj??
Ott van
nekem mobilon nem volt türelmem azt olvasgatni meg nem is nagyon tudtam
szóval számlával fenyegesd meg öket hogy nem müködik vizsgálják be rendesen és teljesen
...
Garancia futár nincs? irsz kijön oda adod elviszi (aztán nem is látod töbet elviszi számlát elismervényt sem ad :p...)
nem tudsz könyen személyesen elmeni oda netán? (hát gondolom nem ha postázni akarod)
szerintem minden levan irva oldalon
illetve e-mailben biztos leirnak mindent hogy mit kel tened
Na elküldtem nekik 3hete és visszirtak h semi baja a vga-nak aztmondták küldjem el a gépem de sajna nincs most pénzem rá hogy elküldjem nekik :/
Szerintetek a gépbe melyik cucc miatt működik hibásán a vga?alaplap?
Alaplap
Netán táp
De bármi mesziröl nem tudhatjuk sok pontos adat kéne akár szoftveres gubi is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!