Ehhez az alaplaphoz milyen videókarit ajánlotok (20eFt ig)?
lapkakészlet: NVIDIA MCP78PV
processzortámogatás: Socket AM2+, HyperTransport 3
memória: 4 darab foglalat, DDR2-1066 MHz
integrált grafikus processzor: DirectX 10, hibrid SLI; VGA-, DVI- és HDMI-csatlakozás
foglalatok: 4 × PCI, 2 × PCIe 2.0 x1, 1 × PCIe 2.0 x16
Ha a tápról nem volt a leírásban semmi, akkor nagy lutri a cucc .. én így meg sem vettem volna. Az egyik fő összetevője a táp, ez látja el ... és ez védi meg. Ez így olyan mint ha vennél egy kocsit, és nem érdekelne, hogy bezárható e az ajtaja, csak nagy legyen a hangszóró a csomagtartóban.
Amíg nem tudni, milyen a táp típusa és ki gyártotta, addig nem tudok mit ajánlani hozzá.. de sejtésem szerint, (ha csak nem egy fsp vagy egy chieftech,(ill hasonló minőségi 80+ os táp) akkor a vga kártya cseréhez a tápot is cserélni kell. sőt ha valami noname vacak akkor vga kártya csere nélkül is cserélendő a táp.
-Előbb a zárható ajtó, utána a brutál hangcucc ...
Írtam 300Wos gyári táp van benne! Sapphire HD5570 1GB DDR3 AMD, PCIE, GPU:650MHz, RAM:1600MHz, 1GB, DDR3, 128bit, Aktív hűtés, VGA, 1xDVI, 1xHDMI, LP
Ezt a videókarit néztem hozzá mi a véleményetek?
Crysis 2 elmenne rajta?
FUJITSU SIMENS DPS-300AB-17 A 300W POWER SUPPLY A táp pontos típusa! Fujitsu Siemens E5625 desktop házam van, a táp elég érdekes kialakítású (L-alakú) nemtudom lehet e cserélni egyáltalán?
HD5570 1GB DDR3 AMD, PCIE, GPU:650MHz, RAM:1600MHz, 1GB, DDR3, 128bit, Aktív hűtés, VGA, 1xDVI, 1xHDMI, LP
Ezt a videókarit néztem a gépemhez elég alacsony fogyasztású, max 50W! Elég lenne hozzá a táp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!