Meg lehet ezt oldani? (Lent)
Figyelt kérdés
Fülhallgatón akartam zenlt hallgatni, és bementem a vezérlőpultba, ott pedig a hangokba, és aktiváltam a fülest, de nem hallottam benne semmit, a füles néma volt, erre vissza akartam tenni, hogy a hangszórón halljam a zenét, és erre nem engedte, és én hülye meg letiltottam a fülest...xd Tudtok segíteni, hogy visszatiltsam? Meg abban is, hogy ne legyen néma? Nagyon nem értek én ehhez .____. Win7em van:D2012. júl. 24. 12:53
1/6 anonim válasza:
Nincs lenémítva a hang ? Jobbra lent az óra mellett.
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs lenémítva >.<
2012. júl. 25. 10:16
3/6 anonim válasza:
Belépsz a vezérlőpultba, ahogy a képen van. Az ablakban, egy semleges helyen, (piros nyíl) nyomsz egérrel egy jobb klikket, és a "letiltott eszközök megjelenítése" feliratra kattints ! Majd engedélyezed. És újra működni fog.
4/6 anonim válasza:
Ja a kép lemaradt az előbb : [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. júl. 25. 15:40
6/6 A kérdező kommentje:
Engedélyeztem újra, de még mindig süket :(
2012. júl. 25. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!