Intel core i5 hoz vki alaplap?
Figyelt kérdés
Vki tudna mondani olcso es megbizhato alap llapot intel core i5 2400 as l1155 foglalatoshoz?.....ugy 10 ezer korul gondoltam2012. júl. 24. 08:24
1/6 Rambo75 válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
De miert ezzzel miabaj?.....ugyanolyan asrock mint a 15k s vagy nem?.....mibenjobb a 15-16ezres?
2012. júl. 24. 09:35
3/6 anonim válasza:
hmm?
Ez utóbbi kérdésed nem értem. Az egyik ~10ért usb2 sata2, a másik ~16ért usb3 sata 3. Ennyivel tud többet :)
Különben én is a második linkelt lapot ajánlom. Nekem p67 pro3 se van, de az még drágább....
4/6 anonim válasza:
Mondtam, ha karácsonykor vennéd akkor ne most kérdezz rá. Egyrészről addigra lesz már kint Trinity, Vishera, ráadásul ha minden igaz, a haswell start se lesz messze.
5/6 A kérdező kommentje:
Mostakarom megvenni
2012. júl. 24. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!