Milyen laptopot vegyek?
Egyetemre megyek, elkerülhetetlen egy új laptop vétele. 150.000 forintot tudnék rászánni, tehát ebben az árkategóriába keresek. Nem gyakran játszok rajta, de van mikor az új játékokat kipróbálom, tehát nem lenne rossz ha ilyen szempontból se lenne gyenge. Ezen kívül tervező programoknak úgy halottam nagy a gépigénye, ez viszont fontos lenne. Óriási nagy előny lenne, ha lenne billentyűzetvilágítás :)))
Sajnos nem tudom hogy laptopvásárláskor mik a fontosak, mit kell nézni, ezért kérem a ti segítségetek.
Remélem tudtok pár jó ajánlatot mutatni!
Köszönöm!
És akkor is ezt ajánlanád, ha még 30 ezerrel többet rá tudnék szánni? Tehát ezt meg lehet venni ahogy néztem 120ezer körül.
Meg igazából nekem fontos lenne a numerikus billentyűzet is.
Esetleg tudsz még linkelni gépeket, amire úgy gondolod megfelelne, a komolyabb műszaki programok futtatására is? Ne haragudj nem nagyon értek hozzá. Köszönöm :)
"Tehát ezt meg lehet venni ahogy néztem 120ezer körül."
Nettó 120e körül. Bruttóban ez a gép 147 ezer forint. És nem numerikus billentyűzetes.
Amúgy műszakilag nem rossz gép, de nekem böki a szemem ezeknél a 2 év gari. Azért az ember nem 2 évre vesz laptopot ellenben a hurcolászástól a laptop sajátosságaiból eredően azért akadnak garis gondok mindegyikkel. (Meg ugye murphy.)
Nekem a mostani Fujim 1 év garis volt, külön vettem hozzá a +2 évet 24 ezerért. 2 alaplapcsere vagy 3x ventilátorcsere memóriacsere volt benne... (Bőven kijött a plusz költség.)
Persze általában vehetsz +1 évet de az már drága vagy közel ugyanannyi mintha egy jobb gépet vennél 3 évvel.
Megnéztem a notebook.hu-t, a laptopdiszkont.hu-t, az edigital.hu-t, de nem találtam olyan Core i3-as, Win7-es, dedikált VGA-val rendelkező gépet 150k-ig. Ha nem alapkövetelmény a Win7, akkor TALÁN van jobb (bár most olyat se láttam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!