Egy "IBM ThinkCentre M52" bővíthető"Kingston 8GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 SODIMM" memóriára? (most 0,99 GB RAM -al rendelkezik)
2 ram slot még nem korkátoza 4GB ra a max memória bövithetöséget:)
de ha az laplap csak max 4GB ot képes kezelni az már igen DDR2 es általában csak anyit tud föleg az ilyen komplet OEM (gyári) gépek
"2 ram slot még nem korkátoza 4GB ra a max memória bövithetöséget:)"
De az, hogy az alaplap 2 gigásnál nagyobb modult nem tud kezelni, már igen. Innen egyszerű matematika: 2x2=4. Általános iskola, alsó tagozat.
Ezzel csak magadat minösited óvodás lángész:)
senki nem modnta hogy megnéztem voln milyen az alaplap
egyszerü tényt közöltem hogy csak 2 slot van nem jelent semmit és nem ellenkezésböl irtam
gratulálok
Látható, hogy hadilábon állsz a magyar nyelvvel, ezért nem is csodálkozom, hogy sértésnek vetted, ami nem is az volt. Hiába, ha nem megy a szövegértés, akkor nem megy.
Ha nem baj, nem állok le veled vitatkozni, és nem kezdelek el néven nevezgetni annak ellenére sem, hogy jelentettelek, és a moderátor ragaszkodott ahhoz, hogy ezt tegyem.
Igazából egyszerűbb lenne, ha a jövőben a kérdező által kiírt kérdésre válaszolnál, és nem az én válaszomra. Elvileg így kéne működni az oldalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!