Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire számít jónak ez a...

Mennyire számít jónak ez a config 1-2 évig ellehetek még vele?

Figyelt kérdés

Processzor: Intel i5 2500k egyenlőre alap órajel.

Memória: 8gb Kingston 1600Mhz

Videókártya: Saphire AMD HD 6970

Alaplap: Gigabyte Z86A-D3-B3

Merevlemez: Samsung 500GB 32mb S-ata2

Tápegység: Corsair VX550W

2012. júl. 20. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem ennél gyengébb gépem van és még mindig viszi a mai játékok többségét normálon,minimumon meg mindent úgyhogy szerintem ezzel sem lesz gond

A tápról nem tudok mit mondani,nem ismerem

2012. júl. 20. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Videokártya helyett a helyedben egy ilyet vennék:

[link]

Nagyjából ugyanannyiba kerül, mint a 6970.

Táp jó, alaplap helyett inkább AsRockot néznék, vagy Asus-t ha van rá pénz.

2012. júl. 20. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, jó lesz, de merevlemezből vehetnél SATA3-at, meg SSD-t mellé (ha van pénz). Tápból vehetnél jobbat (fsp, chieftec, enermax, seasonic ezek a jók).
2012. júl. 20. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Nem rossz, de giga lap helyett én is néznék valami mást.

Az ajánlott HD 7950 jó lenne, de akkor már ezt:

[link]

" Tápból vehetnél jobbat (fsp, chieftec, enermax, seasonic ezek a jók)."

Úgy szeretem amikor egyeseknek fingja nincs a tápokról, de ajánlgat, mert valamit innen-onnan látott.

Elmondanád nekem mi a baj a VX550-el?

Persze az ajánlásokat is lehetne elemezni miért nem jók, de annyira nem vagyok szemét(vagy csak késő van).

"A tápról nem tudok mit mondani,nem ismerem"

Nem volt rossz széria, bár az SS beles darabok jobban voltak, de ebben is egy normális CWT bél van.

Engem inkább az érdekel honnan szerzi a kérdező, mivel újonnan nem nagyon kapni.

2012. júl. 20. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
7950 1 monitorra még mindig pazarlós.. De mind1.
2012. júl. 21. 06:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Ya ez a gép már megvan 1 éve :D csak kíváncsi lennék jó lesz-e még 1-2 évig.
2012. júl. 21. 11:52
 7/8 A kérdező kommentje:

A vinyó kb 5-6 éves régi configból maradt csak újra nem volt pénz a VGA , CPU , Lap meg memó mellett. :) A táp kb 3éves szintén régi configból. Szerintem elég jó kis táp a corsair cuccaimmal még semmi baj nem volt eddig. Az alaplapot nekem ezt ajánlották még 1 éve húzáshoz de azóta sem volt kedvem kiszerelni az egész lapot ,hogy rátegyem a zalman coolert amit kölcsön adtam havernak a q6600-as procihoz.

Vinyót lassan már vennem kéne de sajnos most eléggé elvagyok eresztve anyagilag illetve más családi okok folytán.

ui. ennek a tápnak csak az az egy baja van ,hogy nem moduláris és a kábelek iszonyat vastagok és eléggé tré-n néz ki a gép belseje.

Illetve a kérdésre visszatérve ha nem is maxon de az új game enginek mellett (unreal engine 4 etc.) megállja-e még a helyét 1-2 évig?

2012. júl. 21. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy ideig biztos elég lesz, most full Hd ultrán is.

Az Unreal Engne 4-el(később UE4) kár még foglalkozni. Az Epic két olyan technológiára épített főleg amit az új generációs konzolok nem fognak támogatni(pl PhysX, ez ott bukott meg, hogy nem lesz nV GPU egyikbe se). Az nV ráhatására persze az Epic (is) hangoztatta, hogy a konzolok halálra vannak ítélve stb...de muszáj lesz nekik alakítani ezzel valamit. Ők már jóval inkább a motorokból élnek mint a játékokból. Erre jó példa az EU3, kegyetlen sok játék alá vették meg. Ha az Epic meg maradna a mostani megoldásnál UE4 terén akkor azt licenszelni PC-re lenne érdemes. Ma már kb mindent konzolra csinálnak, és onnan portolnak. Szóval itt a jelenlegi bökkenő.

2012. júl. 21. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!