Ezt mi okozhatja?
Figyelt kérdés
HD6770, játék közben csíkzódik, rávan kötve a 6 pines csati, chieftec ctg 400w a tápom.
eddig a MAX 63 fok volt ebben a hőség közben is, szóval jöhetnek az ötletek :) tudom VRAM hiba, de az x2-es buszt is ez okozza?
2012. júl. 20. 19:37
1/12 anonim válasza:
nézd meg nem e lazult ki a monitor csatlakozója a videokártyára,próbáld újra tenni a programot
2/12 A kérdező kommentje:
ha a vga driverre gondolsz, az a legújabb van rajta :)
2012. júl. 21. 09:44
3/12 A kérdező kommentje:
ja, és nincs kilazulva semmi, az egész gépet átnéztem, semmi sincs kilazulva
2012. júl. 21. 09:49
5/12 anonim válasza:
akkor szokott ilyeneket csinálni.. am csak játék közbe fordul elő?
6/12 A kérdező kommentje:
nem húztam rajta semmit :)
msi afterburner OSD-jével meg folyamatosan figyelem játék közben hogy hány fokos
2012. júl. 22. 20:59
7/12 A kérdező kommentje:
és igen, csak játék közben, ilyen teszt pl furmark alatt nem csíkzódik el
2012. júl. 22. 20:59
8/12 anonim válasza:
tedd vissza egyel régebbi drivert. :D
9/12 anonim válasza:
Minnél hamarabb vidd be egy szervízbe. ez annak az előjele hogy a memória modulok a vgan melegednek és néhány forrasztás megadta magát. Ha mégcsak játék közbe csinálja akkor jó mert még könnyen javítható. Sok ilyen kártyát javítunk mostanába... Úgy tudsz kicsit javítani rajta hogy leszeded a hűtést és a memória részt hajszárítóval meg melegited kb anyirra hogy a kezedven már forró legyen utána kesztyűben kézzel rá kell nyomkodni a memóriákat. Általában ez bejön ha még csak kicsit csíkoz. (csak saját felelősségere csináld, felelőséget nem válallok)
10/12 A kérdező kommentje:
"leszeded a hűtést"
ettől elszáll a gari, és még van rá 2,5 év, szóval marad a szerelő bácsi :)
2012. júl. 23. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!