Konfig összerakásban segítség?
Szeretnék segítséget kérni tőletek, akarok egy olyan gépet összerakni amit a mai alkalmazásokhoz, játékokhoz tudok használni.
Egyenlőre csak az alapokat akarom megvenni bele.
Alaplap ( integrált videókártya legyen, és 8 magos procikkal is kompatibilis legyen )
Processzor: AMD procira gondoltam (AMD Athlon II X3 450) megfelelne, azzal a feltétellel hogy az alaplap amit kitalálunk bírja a 4. mag feloldását.
Videókártyát EGYENLŐRE nem kell. ( Ott az integrált. )
Ram: Kingmax DDR3 1333MHz tökéletes.
Táp: FPS tápra gondoltam, nem Mercury és hasonló "csúszópénzre".
Annyit még az alaplapról hogy legalább 1 IDE csatlakozási port legyen rajta. Vinyót nem akarok most még bele venni, van egy nem régen vásárolt IDE vinyám, tökéletes.
1 DVD Rom meghajtó lesz benne, a vinyóval a későbbiekben számoljunk úgy hogy 500GB-1 TB-ot szeretnék még pluszba.
Köszönöm előre is a segítségeket.
Az integrált videókártya azért szükséges mert egyenlőre nem akarok költeni a videókártyára külön, az csak azért kell bele hogy képet is lássak..
Szeretnék egy olyan konfigot amiben az alaplap processzor ram( 4 gb egyenlőre elég ) és a táp nagyjából 40-50ből kijön.
Ram és videókártya bővítésre később lesz csak pénzem.
Videókártyára és
Tehát 50k-ból kell alaplap, processzor és táp?
ASROCK 960GM-GS3 FX - 11k
AMD Athlon II X3 455 3.3GHz - 18k
CSX 4096MB DDR3 1600MHz - 6.5k
Chieftec CTG-400 - 11k
Összesen: 46,5k
Ha lesz VGA-ra pénzed akkor HD7770-et vegyél. 35k körül mozog.
A videókártya az oké, azt már régen kinéztem, azzal nincs is gond.
De a kritikusok már az AMD prociba is belekötöttek, hogy azzal én nem sűrűn indítok el majd mai játékokat.
Szóval ez a gép mit tudhat majd azzal a videókártyával?
A táp az rendben, haverom is olyat használ és kifogástalan.
Alaplap 1800 MHz-ig kezeli a ramokat ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!