Megéri váltani?
Figyelt kérdés
Hali! Notebookra szeretném lecserélni az asztali gépemet és egy kis segítséget szeretnék kérni. A jelenlegi konstrukcióm: amd 3600+os proci, Nvidia 9600GT és 1 gb ddr2es ram. Amit szeretnék az intel i3/amd A6, Nvidia gt510/HD 6470 és 4gb ddr3as ram. A kérdésem az hogy mennyivel teljesítene jobban a jelenlegi gépemnél és hogy melyik lehetőséget válasszam a 2 közül.2012. júl. 20. 11:47
1/5 anonim válasza:
Érezhető lenne a gyorsulás. Mennyi pénzed van rá?
[link] szerintem korrekt, de ha nincs ennyid akkor:
Az elsőn még egy csomó játék is elfutna egész jól. :) A másodikon is mondjuk, de az első jobb szerintem.
Azért megkérdezem, hogy minek kell neked laptop? Sokat utazgatnál és kihasználnád, hogy hordozható? Mert ha nem, akkor azért egy asztali PC-vel jobban jönnél ki. Erősebbet lehet építeni ugyanabból a pénzből.
2/5 anonim válasza:
Hát érdekes váltás lenne, mert a processzora a laptopnak erősebb, memória is több van benne, viszont a 9600GT lényegesen jobb játékteljesítményt tud, mint egy 6470. Ha tényleg nem kell a hordozhatóság, akkor maradj asztalinál, most nagyon jó kis költségvetésű konfigokat lehet összepakolni, amik teljesítményben bőven túlmutatnak egy azonos árkategóriában lévő laptopon.
3/5 A kérdező kommentje:
A 160-220ezres kategóriából szeretnék választani. Azt tudom, hogy sokkal erősebb gépet tudnék összeépíteni, de szeretném megtartani a jelenlegi gépemet is ebben a formában és nem tudom áthelyezni sehová ezért gondolkodtam laptopban.
2012. júl. 20. 12:38
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Igen, ez egy jó gép.
Csak helyhiány miatt laptop? Értelmetlen, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!