Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1TB-os winchestert érdemes-e...

1TB-os winchestert érdemes-e felpartícionálni?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy 1 TB-os HDD-t. Rendszer nem lenne rajta és semmilyen progam se. Csak filmet zenét fogok rajta tárolni. Érdemes-e mégis több darabra felosztani? Teljesítményben van-e különbség ha pl 2 részre felosztom?

2012. júl. 19. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem van valamennyi. Nekem is több időbe telik két partíció között rakosgatni a dolgaimat, mintha csak egy partíción belül rakosgatom (egy hdd-ről van szó). Ha nem akarsz lassulást, akkor egyben hagyd.
2012. júl. 19. 12:17
 2/5 Hazardteam ***** válasza:
Ja és ha szétmeg az egyik partíciója egy jó nagy tömbről mentegethet..
2012. júl. 19. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan, mint partíció nem szokott szétmenni. Ami szétmehet, az maga a winchestere. Ha beszarik, így is, meg úgy is hatalmas adatmennyiséget kell lementeni róla, hiába van x db partíción. A particionálás akkor célszerű, ha egy winchesteren van a rendszer és a többi dolgod is, mert akkor ketté választod őket és, ha újra kell tenni a rendszert, akkor a cuccaid megmaradnak.
2012. júl. 19. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak adattárnak használva nincs értelme szétszedni. Nekem is van egy 1TB-os HDD-m adattárnak, és egyben hagytam.

Csak a másik 500GB-osat szedtem ketté, egy rendszernek és egy adatoknak való partícióra.

2012. júl. 19. 12:51
 5/5 Hazardteam ***** válasza:
Most hogy írod, tényleg. Igazad van, nem tud szétmenni partíció! Csak akkor azt nem tudom miért kell ezekkel b@szakodnom nap mint nap adatmentésnél:( Olyan jó, hogy ennyi ember ért ezekhez és megmondják a frankót:))
2012. júl. 19. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!