Ki hány éves itt?
Figyelt kérdés
Én magam is most kezdek bele tanulni a hardverekbe, szoktam itt egy-két ember hsz-eit olvasni, hátha ragad rám valami :)
Én most 15 vagyok, csak kíváncsiságból kérdem, hogy a "nagyobbak" milyen idősek.
2012. júl. 19. 00:47
6/20 anonim válasza:
Valószínűleg elég nagy a szórás, de hellyel-közzel a válaszokból lehet látni is ki körülbelül mennyi. (Vagy épp mennyinek kéne lennie.)
De hogy a kérdésre is válaszoljak: 21
7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kicsit többre számítottam, jó tudni nem csak én vagyok ilyen fiatal.
Első, ez komoly? :)
2012. júl. 19. 01:28
8/20 anonim válasza:
"de hellyel-közzel a válaszokból lehet látni is ki körülbelül mennyi. (Vagy épp mennyinek kéne lennie.) "
Na ne sértegess :D
9/20 anonim válasza:
Hart
Az istenért sem gondoltam volna, hogy 16 éves vagy.
Mondd, hogy kamuzol. :D
10/20 anonim válasza:
Hart zseni szóval lehet még 16 sincs (zseniknél a kor nem számít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!