Dell N5110 Videókártya?
Szeretnék enni egy N5110-es laptopot, és a kínálatban van több hasonló konstrukció, némelyik ATI HD6470 512Mb karival szerelt, a másik nVidia GT 525M 1Gb-tal.
Processzornak Intel i3-2350M (2,3GHz) et náztem, memória minimum 4 Gigabájt.
Mi a különbség a két videókártya között?
Nem vagyok az a nagy játékos, mondhatnám egyáltalán nem. Ami a lényeg lenne nekem, hogy ha netán egy komolyabb programot feltelepítek, amin szimulálni kell, akkor egy kis vizuális élmáényt nyújtson, ne akadjon, essen szét a kép. Most egy 4 éves Fuji gépet hazsnálok, ezen integrált "videókártya" van, ezzel elég béna volt az ilyen felhasználás. Vagy pl Google Föld 3D nézet, ilyesmik. Ezek mind akadtak, nehezen rajzolja a képet.
Tehát nem célom, hogy a tegnap bemutatott full új játék fusson rajta :) Inkább lényeg, hogy 4 év után is nagyjából gép legyen. (Pl megérje akkut cserélni benne, vagy memóriát bővíteni stb.)
Ilyen szemszögből melyik jobb?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!