Szerintetek milyen headsetet vegyek 14. 000 Ft. Alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jelenleg van egy Logitech fülesem, amit ki akarok cserélni egy másik headsetre. Én nem igazán tudok dönteni, mivel elég kevéssel volt meg a tapasztalatom, és nem nagyon találtam információt egyik "kiszemeltről" sem. Szóval, a kérdésem hogy 14.000 forint alatt milyen fülest (mikrofonnal, természetesen) érdemes venni?
A lényeg, hogy gamelésre, meg ritka zenehallgatásra lenne használva, ezért szerintem jó lenne, ha 5.1-es hangzása lenne, de ebbe nem nagyon kötök bele.
Mindegy milyen márka, csak arra kérlek titeket, ha lehet, linkeljetek vagy iPon-ról, vagy esetleg PCX-ről.
Előre is köszönöm!
2012. júl. 18. 21:32
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Ajánlom hogy kifejezetten olyan gyártókat keress amik bizonyítottak a e téren már és köztudottam jó füleseket gyártanak mint pl: steelseries, roccat, thermaltake, beyerdynamic és stb..
7/8 anonim válasza:
Ozone Oxid!!! Alegjobb ha 5.1-est akarsz! nézz róla videókat és megtudod milyen jó!
8/8 anonim válasza:
Ha még él a kérdés, Ozone Rage ST
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!