Hájaaa kérdése:
Hogyan hozzak létre patríciót windows 7-en belül?
Figyelt kérdés
Felraktam a Win7et, de sajnos nem lehetett patríciókat létrehozni, hiába nyomkodtam az L-betűt semmi. Úgy tudom, hogy oprenceren belül is meglehet csinálni. Kérdés, hogyan?2012. júl. 18. 15:08
1/12 anonim válasza:
amikor kiválasztottad, hogy melyik partícióra rakod, ott kellett volna.
2/12 anonim válasza:
Akármelyik partition manager progival. Csakhogy ezek fizetősek! Én Paragont használok. Keress rá google-ban.
3/12 anonim válasza:
Még annyi, hogy ezekkel a progikkal úgy tudsz particiót buherálni, hogy nem vesztesz adatot, de azért rizikó mindíg van. Pl particionálás közben áramszünet. Win7 sajátja csak adatvesztéssel tud tuttommal.
4/12 anonim válasza:
Bah, már írni se tudok: tudtommal, természetesen :)
6/12 anonim válasza:
"Akármelyik partition manager progival. Csakhogy ezek fizetősek!"
Akkor itt egy ingyenes: [link]
" Win7 sajátja csak adatvesztéssel tud"
Az lenne a szép, ha adatvesztés lenne. A beépített is jó, de van aki nem szereti, de attól még jó...
"de azért rizikó mindíg van"
Na, ennek minden betűje igaz. Rizikós a dolog...
7/12 A kérdező kommentje:
Oké win7 sajátja is tud :) De hogy?? MIk a lépések?
2012. júl. 18. 16:54
8/12 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a patritionwizard-ot. Ok van egy C: 460gb-os meghajtóm. MOst mit tegyek? Csökkentsem le, patrícionáljam vagy mit? Köszi előre is
2012. júl. 18. 17:23
9/12 anonim válasza:
Partition Managger indít. Jobb klikk a "C"-n, Move/Resize. Itt elhúzod a csúszkát a JOBB OLDALI végéről addig, amekkora új partíciót akarsz, majd Klikk az üres részen, "Create" és csinálsz egy partíciót. OK. Aztán ha nincs semmi gond, akkor elkészül az új partíció. Azt nem tudom, hogy megcsinálja-e működő windows alól vagy addig leállítja...
10/12 anonim válasza:
Ezután formázni kel az új partíciót. NTFS-re, akár a progival, akár az oprendszerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!