Üdv mindenkinek! Érdeklődöm, hogy milyen Pci-E videokártyát vegyek a megvásárolt ASRock P4i945GC típusú alaplapomhoz?
Voltaképp,játszani szeretnék, CODEGEN 300X, 20-24pinre alakított táppal.Intel Pentium 4 2,40 Ghz/512/533 procival rendelkezik, illetve 2x1gb kingmax 800Mhz DDR2 memóriával.
Milyen kártyá(ka)t tudok rátenni? NVidia kellene minimum 512 vagy 1gb.Lehet DDR2 lapban, DDR3 1Gb videokártyát üzemeltetni? Vagy csak logikusan; DDR2lap+DDR2V.kártya?
Ha linkeltek nekem kártyákat, az is segítség! :)
Köszönöm!
1. Kezdésnek azt a tápot repítsd minél messzebbre, mert veszélyes.
2. Az a P4es CPU alapból gyenge, hiába veszel most egy erősebb VGA-t, nem lesz jobb a játék. A mai játékok minimum 2 magot megkövetelnek.
3. "NVidia kellene" És ha AMD-t ajánlanánk az is ugyanolyan jó lenne, sőt lehet hogy jobb is, mint az nVidia.
4. A RAM foglalat nem függ össze, hogy milyen memóriavezérlő van a VGA-n. DDR5-s kártya is mehetne bele.
Mivel játszani szeretnél, már írtam, hogy a processzor kevés lesz, de az alaplap olyan elavult már sajnos, hogy ennél erősebb nem megy bele. Tehát ezt a gépet szerintem felesleges időtöltés és pénzkidobás fejleszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!