80 000 FT-ért milyen gépet lehetne összerakni?
Figyelt kérdés
Nem kell HDD, meghajtó és ház sem.2012. júl. 17. 18:26
12/20 anonim válasza:
"asrock alaplapot semmi képp ne vegyél"
Jajj már megint egy "hozzáértő" :/
13/20 anonim válasza:
#9: Igen, tudjuk szar, ahogy a VTX3D is, SŐŐT, ahogy az AMD is. Okéhelószia.
14/20 A kérdező kommentje:
A G840-nél most is erősebb a procim, ezért nem szeretnék ilyet. És azért szeretnék új cuccokat, mert a mostani alaplapomba már csak az öregebb procikat lehet beletenni (C2D,C2Q,C2E), ezek pedig már ritkák, használtan pedig nem szeretnék venni, és mivel más dolgokra is kell pénz, ezért bőven megelégednék egy AMDs procival.
2012. júl. 17. 21:18
15/20 anonim válasza:
Nem akarok itt valami lázadást szítani,de szerintem a G840 jobb játékra mint az x3.
16/20 anonim válasza:
Szerintem meg az X3 jobb játékra a több mag miatt. Emellett lehet tuningolni és szerencsével 4 magosítható is(megfelelő alaplappal)
18/20 A kérdező kommentje:
Épp ezért szeretnék egy Phenom 965-öt, nem X3-at.
2012. júl. 17. 21:38
19/20 anonim válasza:
Az Asrock 960GM-GS3 FX alaplap szerintem teljesen megfelelő ebben az árkategóriában. Nem egy csúcs kategóriás alaplap, 8gb ramot lehet bele tenni max, de ebben az ár kategóriában megfizethető termék.
20/20 anonim válasza:
De kérdező, ha játékra kell, és megveszed a Phenomot, akkor kevesebb marad VGA-ra. Szóval baszhatod a Phenomot mert még rosszabbul fognak menni a játékok mint az X3 + erősebb VGA kombóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!