Gergő321 kérdése:
A codegen 350watt táp jó minőségű?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 16:18
2/33 anonim válasza:
Nem. Maga a Codegen mint márkanév nem túl bizalomgerjesztő. Nem gyártanak jó tápokat. Chieftec CTG-szériát bátran ajánlom viszont helyette. (400W-os modell 10k körül van) de ott van az FSP FSP350APN táp, ami ilyen 8-9k körül mozog és az is minőségi.
3/33 anonim válasza:
Én még abba se tenném:) Bár ha billeg az asztal, a lába alá tökéletesen megfelel:D
4/33 A kérdező kommentje:
és akkor most dobjam ki ? az lenne a kérdésem hogy megbirkózna e egy sapphire 5570 512 mb kártyával?
2012. júl. 17. 16:22
5/33 anonim válasza:
Igazából nem feltétlenül fog tönkre menni, de nagy rá az esély. Ha vállalod a kockázatot, akkor tedd bele és minél előbb vegyél egy minőségit.
6/33 anonim válasza:
Igazából megbirkózik vele, de vga előtt tápot cserélj, mert ketyegő bomba van a gépedben.
7/33 anonim válasza:
Nem ismerem így élről a kártyát, mint az újabb szériát, de gondolom én igen. Az ilyen tápoknál a probléma egyrészt a leadott teljesítménnyel van (Ezért is írja rá sok VGA gyártó a dobozra hogy "500/600W+ PSU"). Rámondják egy hasonlóan noname tápra, hogy az 500W-os, aztán a felét nem tudja leadni. A másik probléma meg, hogy jön egy áramszünet és az még hagyján, hogy a tápod elszállt,de szerencsétlenebb esetben ránt magával minimum 1 alkatrészt és van egy sültCPU-d vagy sültVGA-d. Ellenben egy minőségi (fent írtam példákat) tápból meg elég egy 400-450W is, mert jó és biztonságos.
Én még azért abba a P3-mas gépbe is vennék egy 350APN-es FSP tápot.
8/33 A kérdező kommentje:
egyébként 5 éve ez a táp vsn s gépbe. Egy amd athlon 64 xd dual core 5000+ a porcessor és csak azért trttem fel a kérdést met most új videókártyát vettem. Bár bevallom volt ezzel a táppal egy olyan problémám hogy minden indításnél ki-be kellett kapcsolgatni a gépet,met nem kapcsol be az a ki..szott táp ventillátor
2012. júl. 17. 16:29
9/33 anonim válasza:
Cpu-t vagy vga-t nem süt meg a rossz táp jó esetben, inkább az alaplapot. Nekem így már köszönt el két alaplapom is, a hulladék tápok miatt.
10/33 anonim válasza:
gamer gépbe nem illik ilyet tenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!