Tudnátok nekem összeállítani egy "gamer" gépet?
130.000 FT-ból
Játékokra kellene, mint pl. COD MW2, Black Ops, skyrim, GTA IV
1280*1024-ben max grafon lehetséges?
Amik kellenek:
Processzor
Ram
Alaplap
Videókártya
SSD-rendszernek
Táp
intel core i5 2500k vagy intel core i7 2600k egyforma erossek
8-16Gb RAM
Nvidia GeForce GTX 560
500w-os tap
alaplapot es SSD-et is mondok csak meg kell nezzek valami jo cuccot
kerdezoxD:
Látom szart se értesz a dolgokhoz, akkor mit keresel itt?
Nem tudom mi a bajod az AMD-vel, szerintem első körben vedd le a kék és zöld szemüveged.
Mellesleg szerintem picit aránytalan a géped. 50k-s CPU és 35k-s VGA. Összeillenek nagyon, VGA limit fogalma gondolom ismeretlen számodra.
"500W-os táp". Na ez úgy végképp feltette az i-re a pontot. Teljesítmény legyen meg, az hogy Chieftec, FSP, Codegen vagy Mercury ugyanaz. Hát persze.
áááááááá!!!
valaki valami ÉRELMES választ???? XDDD
Kérdező, feltétlen szükséges neked most az SSD? Mert azt a +20 ezret fordíthatnád jobb VGA-ra is(HD7850)
Bár ilyen kis felbontásra felesleges HD7850. Kérdés hogy fogsz-e Full HD-ban játszani a jövőben. Ha igen, akkor szerintem egy kicsit várj az SSD-vel, és akkor belefér egy jobb VGA, amit fentebb már írtam.
Ha nem fogsz nagyobb monitort venni, akkor mehet SSD-vel.
Addig nem ajánlok semmit, amíg nem tudom, hogy hogyan szeretnéd:)
kerdezoxD:
Istenem még egy idióta elvakult Intel/nVidia fanboy.
Mi a baj az AMD-vel? Konkrétumot gondolom nem tudsz mondani, csak mondod a hülyeséget.
Igazad van!
A jövő hónapban szeretnék venni egy full HÁDÉ monitort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!