Mekkora a legkisebb illetve a legnagyobb memóriájú ram?
Hát én kereskedelmi forgalomba 8GB os 1db modulnál nagyobbat még nem látam de lehetséges hogy van 16GB os is annál nagyobb most még kétlem
.
legkisebb meg atól füg mire gondolsz most 1GB osok vanak forgalomban
de régen még 64MB osnák kisebb modul is volt szóval alsóhatár nagyon nincs
1GB elött 512MB osok is elterjedtek voltak
az elött meg egyre kisebbek 256, 128
legkisebbnek ezt találtam: [link]
asztali környezetben a legnagyobbak tudtommal a 8 gigások, ezeket szokták a 32 gigás quadkitek-be csomagolni
8 bit aminimum mivel minden azon alapul,legnagyobbat meg ami most letezik az ugytom 32 Gb
de a minecraft csak 2Gb-t ker nem 32-etot xD,persze ha szerver futtatsz akkor megkerheti a 32-ot is,attol fugg hogy hany ezer TNT-t akarsz egyszerre felrobbantani
A legkisebb RAM az valami néhány száz KB, melyek anno a commodor 64 (elsô szemèlyi számítógépek) -ben szerepeltek
Nézz utána a Commodore 64 eseknek. Ott leírják hogy nem tudom hány KB RAM juk volt :D
Mostani legkisebb Ram szerintem az 1GB
De elôfordulhatnak helyek ahol még kisebbeket is árulnak.
A legnagyobb: szerintem a 2 Tera az hülyeség
Max 1 Tera de bolrokban ilyen nagyokat nem is árulnak. Max 64 GB st. De játékokra ez is fölösleges.
Játékokra max 16 Gb de az már akkor nagyon luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!