Nagy Pávián kérdése:
Ebből a konfigból hogyan lehetne 50-70 ezer ft-ból közepes gamer pc csinálni ami pl: Battlefied 3 low garafón lehetne élvezhetően multizni? (azok haggyanak akik csak fikázni tudnak meg beszólogatni)
Figyelt kérdés
Ismétlem nem kell HARDCORE pcnek lennie, konfigom:ASRock G31M-S.alaplap,Intel Celeron 330 proci,80 gb HDD (tudom nagyon sz*r konfig de azért segítsetek lécc!2012. júl. 16. 22:31
1/6 A kérdező kommentje:
ja és 2gb ram
2012. júl. 16. 22:31
2/6 anonim válasza:
Veszel bele egy használt Core2 Quad-ot és szintén használtan egy erősebb videokártyát és kész.
A Core2Quad Q6600-akat megkapni 20 ezer körül, mellé egy HD6850 vagy kis szerencsével 5850 és még el sem kell menni 70 ezerig.
Ezeknél biztos vannak jobb ajánlatok, csak gyorsan kerestem valamit.
Persze érdemes ezek mellé egy minőségi táp is.
3/6 anonim válasza:
Ja azt megjegyzem, ha a fenti alkatrészek mellé bővíted 4GB-ra a RAM-ot, még fullon is el kell, hogy boldoguljon vele.
5/6 A kérdező kommentje:
bocs a tápomat nem nagyon tudom de asszem valamilyen Fps 350 wattos (nem biztos,van ilyen egyáltalán? :D)
2012. júl. 17. 19:19
6/6 anonim válasza:
Az FSP jó, a 350W-tal viszont nagyon ugrálni nem lehet. Elvileg elhajtja a Q6600-at és az 5850-et, de túlhajtás már nem javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!