Miért fikázza mindenki a Gigabyte cuccokat?
Én hallottam olyanról hogy némelyik Gygabite lap egyszerűen elszállt
aztán szidják még a terméktámogatást is
Sajnos úgy tűnik hogy még az ASROCK nak amit régebben mindig szidtunk sikerült felülkerekednie rajta így most inkább az ASROCK lett ajánlottab gyártó
hogy miért és mi baja van a Gigabyte-nak azt pontosan én sem tudom csak ha valaki ilyen terméket szeretne venni föl szoktam rá hívni a figyelmét hogy sok negatív kritikát hallani a termékről
Én már régen se ajánlotam senkinek nem hogy most.
Utána kelene olvasnotok ha nem ţudtok róla semmit mért nem ajánlják
.
és amugy minek? mert olcsó?
van minden más márkából is olcsó szóval ez nem érv
na de engem nem érdekel
én szólok hogy nem !! ajánlom !!
szóval nem mondom hogy azt ne vedd meg megtiltom (legalábis én)
vagyis ha valaki mindenképen azt akar veni akor az saját döntése szabad világban élünk
Ezek még csak a jéghegy csúcsa
de hatalmas lajstromot lehetne irni mik a bajok gondok vele még de én nem is sorolom
engem nem érdekel a gigabyte
nem "fikázom" egyszerüen nem ajánlom és ha valahol látom akor szólok
de mivel ezért "leoltásokat" kapok ezért már nem anyira érdekel hogy ere bárkit figyelmeztesek
de hát vanak rajtam kivül mások is akik megteszik...
3x gariztattam meg a szarosbájt 6770-emet és mindig csíkzódik.
kölcsönkértem spanom msi 6870-jét azzal tökéletesen működik, szóval a táp is kivan zárva.
ennyit erről a fos márkáról.
régen lehet hogy jó volt, de most szerintem a legrosszabbak között van.
meg nem csak nekem volt vele panaszom, itt gyakorin is láttam pár embert akinek tönkrement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!