Egy Xbox 360 erősebb mint egy pl i7-es processzorú pc? Meg mennyi ram memóriája van neki?
utolsó nem felejtem el,mellé pl veszel egy 60.000 forintos netbookot filmre,netre,zenére,szövegszerkesztésre.
még igy is olcsóbban jön ki :)
Hülyeség erről vitázni,ez olyan mint a
Real Madrid vs Barcelona...Az a lényeg hogy az xbox,és az izmos Pc is nagyon jó játékra... Én speciel Xbox párti vagyok,mivel van xbox-om. meg van egy gyengébb laptopom,amit filmre,netre használok,meg kisebb játékokra.
:)
"Egy Xbox 360 erősebb mint egy pl i7-es processzorú pc?"
"Hülyeség erről vitázni,ez olyan mint a "
Kedves kérdező, megválaszoltad a saját kérdésed. Gratula! :)
Egyébként, ha csupán hardver oldalról nézzük a feltett kérdésre a válasz, hogy nagyságrendekkel gyengébb az xbox! HA csak a nyers erőt nézzük!
Egyetlen "előnye", hogy specifikusan az adott hardverre írják a játékokat, így aztán csak azt tudják eladni, ami fut is rajta, ezért erre maximálisan figyelni kell. Egy pc-re írt játéknak sokszáz, vagy sokezer féle hardveren futnia kell, így annak sokkal nagyobb a gépigénye is. Egy xbox belerokkanna egy pc-re írt gyengébb grafikájú játékba is.
Két külön kategori, ahogy te is írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!