Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kormány Force Feedback nem...

Kormány Force Feedback nem jól működik?

Figyelt kérdés

Van egy Manta Compressor Supreme típusú kormányom és az lenne a kérdésem, hogy a Force Feedback miért nem követi az úthibákat? Önálló életet él, nem akkor fordul el a kormány ha rámegyek egy rázókőre, nem akkor ráz amikor kellene, hanem amikor az ember nem számít rá. 15 ezer ft volt még régen, másnak is ilyen gondjai vannak "az olcsó" kormányokkal, szóval nem típushiba.

A driver föl van rakva win7-re.

2012. júl. 14. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Bizonyos autós játékoknál, az irányitás menüben lehet állítani a rezgés erősségét intenzitását. sót %-osan be lehet állítani hogy egy kör alatt hány ilyen típusu efekt legyen. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy próbálj az adott játékon belül állítgatni, hátha sikerül elérned valamit.

Megjegyzem a létező legdrágább kormány is késik valamennyit a képhez képest. Melyik játékkal nyomod ?

2012. júl. 14. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:

live for speedel és rfactorral is ugyanolyan mint pl. az nfs-el pedig ezek már komoly szimulátorok szerintem.

Próbálgattam beállitani az erösséget, mindent, ugyanolyan, azért kösz a választ. :D

2012. júl. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!