Mi a megoldás erre a hibaüzenetre?
A Wolfenstein Enemy Territory ingyenes online játékot letöltöttem a frissen telepített Windows 7-es rendszerű gépemre. A játék elindítása után előbb vagy utóbb ezt írja:
A kérdést azért ebbe a kategóriába írtam, mert ezt a topikot
leginkább azok látogatják akik értenek is a géphez, így talán szakértői választ, vagy legalábbis megoldást kapok a problémára.
Köszönöm szépen a segítséget, szép napot!
ATI Radeon HD 4650 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
Nemigazán értek ehhez szóval ha a WDDM 1.1 nem driver verzio szam akkor nemtudom, de most utánanázek, próbálok letölteni frissebbet, gondol nem a legfrisseb van fenn.
Az, hogy ott van a végén a "(Microsoft Corporation WDDM 1.1)" jelzi, hogy a windows update-ről érkező driver van fenn, ami közel sem optimális. Rakd fel ezt helyette:
OK, ez csak tipp, vagy működni fog, vagy nem, de egy próbát megér. Töltsd le a Catalyst 12.1-et, csomagold ki belőle az atioglxx.dll fájlt, és tedd be amellé a bizonyos et.exe mellé. Régebbi problémás opengl játékoknál ez működik, de nem tudom, hogy ennél fog-e. Az esély jó.
Itt a link:
sajnos nemmegy. sokan mondták akik ezzel jatszanak hogy ők maradtak az xp-nél.
érdemes lenne erre felteenni az xp-t?
sokat rontana a teljesítményén? egyáltalán milyen gépnek számít? (erős "gondolom nem" gyenge...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!