Melyik erősebb az processzor?
AMD FX-4100 3.60GHz
AMD FX-6100 3.30GHz
AMD Phenom II X4 965 3.40GHz
Melyik erősebb ha lehetne akkor sorrendben össze tudnátok állítani és kb hány százalékkal jobb oda tudnátok írni ?
Nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm.
"Nem tudom hol éltek az Intel már ezer éve lenyomta az AMD-t."
Mikor is? Miben is? Tudod én tudatlan bunkó ilyesmihez nem értek, magyarázd már el...
"Tudod én tudatlan bunkó ilyesmihez nem értek, magyarázd már el..."
Hart nem unod még ezt? Már mindenki tudja amikor így kezd el valamit, ott parasztgyalázás lesz :D
"Sok kocka kinek nincsen élete csak az örökös vita az AMD vs. Intel :D"
Valami szakmai indokot mondjál már. A kocka meg nem is ide tartozik, szóval ha egy fogalommal nem vagy tisztába ne használd.
Amúgy várom, hogy elmagyarázd.
Neverwalkalone
Úgy érzem személyedben egy újabb nagyszerű hozzáértővel gazdagodtunk...
"Nem tudom hol éltek az Intel már ezer éve lenyomta az AMD-t. Amúgy volt egy nekem is de dobtam a kukába melegszik és fos teljesítményű volt a hasonló kategóriájú Intelhez képest. De vegyetek csak AMD-t, ha az kell nektek :D"
Ezt írtad utána. Ez kissé intel fan dolog, nem? Amúgy ne offoljunk, ha akarod szívesen megbeszélem ezt üzibe, ha oké jelezed.
Nem fikáztad? Idézlek:
"dobtam a kukába melegszik és fos teljesítményű"
Tipikus hozzá nem értő Intel fanboy Pistike duma, de meg sem lepődök már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!