Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért írja ki a gépem hogy...

Miért írja ki a gépem hogy "előfordulhat hogy szoftverhamisítás áldozatává vált"?

Figyelt kérdés
Szakember csak nevetett, hogy van egy program a gépen,ami felismerte hogy hamis windows fut. Közölte hogy nem fogja megmondani hogy mi a program, de előbb utóbb meghal a gép totálisan. mit tegyek?
2012. júl. 12. 16:06
 1/7 anonim válasza:
Vagy vírust kaptál vagy a szoftver,amit használsz nem jogtiszta,tehát nem a windows adta ki,csak v.ki lehamisította!!
2012. júl. 12. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Letöltesz valahonnan egy Windows Loadert futtatod és csókolom.
2012. júl. 12. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem hal meg a gép csak ilyeszget, hogy ujratelepíthesse és fizess neki.

A hamis windows egy windows loader nevű programmal (Win7 és vista esetén.) eredetivé tehető és minden frissítést megkapsz.

De ha esetleg xp-t használsz akkor ott töröld le a wga.exéhez tartozó frissítést (sajnos a számát nem tudom google ben megtalálod.) és eltűnnek az üzenetek mondjuk kalóz xp-t még ha fizetnének se tennék fel...vista meg 7 esetében all in one saját másolatot használok mondjuk van mindhez eredeti kulcsom integrálva de ha esetleg kiírja, hogy nem eredeti (Előfordult már.) Akkor ott a loader. :D

2012. júl. 12. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:

ezekhez a "szakemberekhez" nem szabad felvinni a gépet mert úgyis csak átbasz...

tegyél fel ide egy kérdést, és mi majd segítünk, azért vagyunk itt. jó van pár normális "szakember" de az elég ritka (szerintem)

még régebben amikor nem értettem a gépekhez, mondtam hogy tegyen rá egy vírusirtót, kért is érte 5 ezret.

aztán körbenézegettem a neten, és rátette azt a szaros ingyenes avastot -.-

többet nem viszem szerelőhöz a gépet, az biztos.

ez csak egy kis kitérő volt, mert a választ megkaptad :)

2012. júl. 12. 17:01
 5/7 anonim válasza:
Én mondok jobbat egy újra telepítés mifelénk az informatika boltban (windows xp) 6000ft-ért rakja újra.Jah és mellesleg azse eredeti hanem buherált s**r.Szóval ne menj boltba hanem amit itt írtak azokat használd :-)
2012. júl. 12. 18:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, most letöltöm ezt a Loadert és remélem minden visszaáll a régibe. :)
2012. júl. 13. 11:21
 7/7 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom.. Win 7 de a install halvány nem tudom megcsinálni miért?
2014. jún. 7. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!