Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet hogy tönkrement a...

Lehet hogy tönkrement a hálókártya a gépemben? Szinte minden programnál ami netet használ ezt a hibaüzenetet kapom: generic host process for win32 services has stopped.

Figyelt kérdés

Amikor neten akarok rádiót hallgatni akkor ki írja hogy adobe flash player hibát észlelt ezért leáll.

Ugyan ez van a league of legend játékkal is kiválasztom a karit indulna a játék és ott is leáll aztán jön ez a hibaüzenet.

2012. júl. 12. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
egyszer mentsed le a fontos dolgokat pendrivra és teleoitsed ujra az xp-t az eredeti cd-knél szokta csinalni én a windwos xp daytona 2008 finalt hasznalom és egyszer sem irta ki .. barátomnál egy windows xp eredeti sp3 mas van nála majdnem minden inditasnal irja egyyébként utana néztem és olyan tirtak hogy valami program inditásnal nem jo valami
2012. júl. 12. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
probéld meg aha xpd van frissiteni sp3 ra ha akkor is irja akkor az elso válaszombaa azt csinald meg
2012. júl. 12. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
jaja de win7-em van :S
2012. júl. 12. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. júl. 18. 01:46
 5/5 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy neked ez menyire segit de én windows xp hasznalok
2012. júl. 18. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!