Ez a pc alkalmas gamelni? Mit lehet/erdemes kicserelni?
Akarom fejleszteni a gepemet, mert az ujjabb jatekokat csak akadozva viszi, meg ha le is huzom a grafikat(pl:battlefield3, fallout new vegas, SKYRIM, NFS the run, crysis 2, stb). A jovobeli jatekokat is szeretnem akadozas mentesen jatszani. A PC-t csak jatszasra hasznalnam.
Itt az eddigi konfigom:
alaplap: MSI g41m-p26
processzor: Pentium Dual-core CPU E5700 @ 3.00ghz 3.00ghz, 800mhz sebesseg, 2m cache
ram: egy, 4GB-os
videokartya: NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB (aktiv huteses)
kepernyo: AOC 831W 1366x768
merevlemez: egy 512GB-os es egy 160GB-os Seagate barracuda
hangkartya: WDM 65535 directx kompatibilis
directx: 11
tapegyseg: torent lc-8460btx 450 wattos
Ramot meg akarok venni egy 4 gigasat.A videokartya eleg jo? Mit ajanltok? A processzort pedig ugyancsak ki akarom cserelni. Egy quad-coreos procit szeretnek, csak nem tudom eldonteni hogy milyent.
Elore is koszonom a segitseget es bocs az ekezetek miatt.
Én a jövőre nézve inkább eladnám az egész konfigot, esetleg a nagyobb merevlemezt megtartanám és egy új számítógép építésébe fognék.
Nem tudom mennyit szántál a felújításra, de bitos, hogy jobban járnál egy új géppel.
Nem jó ez már, CPU is elég gyenge, VGA még annál is sokkal gyengébb, táp vacak, RAM meg bőven elég ebbe 4GB felelsleges pénzkidobás 8-ra bővíteni.
CPU csere sem éri meg mert drága még használtan is a Quad, szóval a helyedben az egészet csserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!