Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sony Vegas Pro 9 videó rendere...

Sony Vegas Pro 9 videó renderelése közben a gép gondol egyet és csak úgy kikapcsol. Mi lehet a baj? (Lent)

Figyelt kérdés

Sony Vegas 9 reinstall megvolt. Pro 11-et is leszedtem, és megpróbáltam vele, de abban sem bíztam, hogy betölti a azt a veg fájlt, mert ugye a 9-el csináltam még. De igen, csak itt is kikapcsolt. Megpróbáltam Pro 8-al is de az már nem tudta betölteni a veg fájlt. Szóval Most HELP van!!

Ja és még valami, rendereléskor azt tapasztaltam a pro 9-ben és 11-ben, még mielőtt nem kapcsolt volna ki a gép (47 százalék előtt kb.) hogy amikor épp a videó olyan részénél tart ahol kép van azt gyorsan menti, gyorsan mennek fel a százalékok, de amikor a videó egy olyan részén tart, ahol mozog a kép vagyis videó van, azt már iszonyat lassan csinálja. Mert régebben nem volt semmi probléma vele, nem kapcsolt ki és szépen, egyenletesen mentette nem volt lassú se gyors annyira, normális volt. Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit, de azért ide írtam. A válaszokat előre is köszi. :)

2012. júl. 11. 02:53
 1/2 Argloss ***** válasza:
Valószínűleg túlmelegszik a géped. Időnként nem árt kitakarítani, kicserélni a hővezető pasztát, mert máskülönben ez lesz belőle.
2012. júl. 11. 03:10
 2/2 anonim ***** válasza:

a "kikapcsolás", ha nem villan kékhalál, akkor az esetek döntő többségében nem szoftveres gond.

Bár nem írtad, feltételezem, hogy asztali vas. Első lépésben visszavenném vagy 15-30%-kal a proci órajelét (irány a bios), hogy ott mit csinál. Csöpp szerencsével ott nem rohad el, ekkor a gyanú valamelyik tápon van: vagy a gép tápja, vagy az alaplapon a proci-táp. No, innentől kell(ene) mérni.

2012. júl. 11. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!