Sound Blaster 5.1 Live Digital hangkártya driver Windows 7re?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy sehol sem találok a fent említett (sb0220) szériaszámú hangkártyámhoz illesztőprogramot Windows 7 re. A rendszerem 32 bites. Tudom jól, hogy ez igen régi hangkártya de a minősége nagyon szép. Tudna valaki segíteni, hol találhatnék illesztőprogramot, illetve vezérlőszoftvert hozzá?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hivatalos driver nincs hozzá, a kedves Creative terméktámogatása egy rakás sz...
Szóval max valami mókolt drivert ha találsz hozzá.
De amúgy ez a régi SB Live már nem nagy szám, nem biztos hogy érdemes foglakozni vele, mert manapság a normálisabb integrált hangkártyáknak is van már ilyen hangminősége.
Kedves első!
Az a problémám, hogy az integrált audio kártyám egy rakás sz*r. VIA chip viszi az egész integrált "HD" cuccot, ha pedig beállítom, akkor a következő indításnál elszál, és ez a GYÁRI CD-N levő driver-ja. Egyszóval az is egy rakat sz*r. Nem tudom, hogy már milyen kártyát vegyek, mert nagy kiadásokba nem akarok bocsátkozni, mert nem érdemes azt hiszem. CMI kártyát már nem igazán kapok sehol, amik meg most vannak a piacon, ott kezdődnek hogy 6E. Nekem meg nem ér annyit egy hangkártya.. Szóval inkább maradok a "hozott anyagnál" :)
szia!nekemis sb live van.
win 7 alá a kx müködik de álltigatást igényel!
amikor telepited felrak vagy 6 hangeszközt probálgasd végig melyik szól(nekem az utolso elötti)
geniust ne vegyél mivel cmedia alapu és ugy tapasztaltam hogy az ilyen hangkarik rohadtul lassitják a gépet és bugosak!ha valami nem tiszta segitek.nekem igy tökéletesen szol az sb live hangkarim windows 7 sp1 alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!