Ajánlanátok nekem olyan tápegységet ami nem egy gépgyilkos, de viszont nem is nagyon drága?
Figyelt kérdés
Egy olyan tápkéne ami nem a gagyik közé tartozik! de azért árban is legyen jó!!2012. júl. 10. 17:17
11/16 A kérdező kommentje:
ugyvettem a gépházat hogy dugigvoltmár hütőkkel :DD
2012. júl. 10. 17:56
12/16 anonim válasza:
Ez a gép alig eszik valamit, az a 6 hűtő meg kb 6W.
Egy minőségi 400-as bőven elég bele, még sok is.
Szóval egy FSP Hexa vagy Chieftec CTG 400W-os tökéletes lesz.
13/16 anonim válasza:
Úgyis addig fogod mondani a hülyeségeidet, míg magadtól választasz egy 600W-ost, nehogy kevés legyen annak a szerencsétlen 9500GT-nek :DD
14/16 anonim válasza:
Baj csak akkor van ha Extra NoName Maximum Super Power 600W (effective power 180W) ot vesz pl.
nem mintha Watt-ban nem hirná de kitudja milyen csodákat produkálhat
15/16 anonim válasza:
pl ilyeneket http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY
16/16 anonim válasza:
500W sceiftek (azt hiszem így kell írni) táp bőven elég bele. Nekem a q9400-es gépben HD 4650-es kártyával egy 400W-os codegen van bent.
Ilyen hülyeségért minek kell kérdést felvetni? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!