erre lennék kiváncsi hogy melyika legnagyobb battlefield 3 vagy ghost recon future soldier talán crysis 2 esetleg need for speed run (most wanted 2010) lécci segitsetek mert gépet veszek és ehez mérten akarok venni 100-ből kéne hdd nem kell de ugy gondoltam hoyg legjob játékhoz mérten veszem gépemet játékra szeretném és ha tudom annál erősebben a 4 mag az szerintem elvárhato nem? meg egy 5770-es vga vagy attol függ használt is jo de csak ha hardverapros vagy vaterás
de irhattok bármit köszi
2012. júl. 9. 23:03
1/8 anonim válasza:
max payne 3 ajánlott gépigényéhez,hasonlítsd.
2012. júl. 9. 23:08
2/8 A kérdező kommentje:
pont most olvastam hogy i7meg minden 16gb ram nem vagyok milliomos :D de szerintem nem kér az annyit szerintem battlefield 3 meg MW3 gta4 ezek közl valamylik gépigény ekb avgy tényleg olyna durva lenne grafikája vagy csak szarul vana játék összerakva?
2012. júl. 9. 23:13
3/8 anonim válasza:
Nincs semmi se szarul össze rakva a max payne 3-ba.De elég neki 8 giga ram és egy i5.7970 se kell neki, egy 7870 simán elviszi fullon (1 monitorral).Egyébként tényleg ennek van a legnagyobb gépigénye.Az új most wanted a the run grafikus motorjára épül, szóval nem lehet sokkal nagyobb gépigénye.A gta 4 már nem olyan új.Talán a Crysis 3 nak lesz majd egy szép gépigénye.Na meg jön még pár új játék:gta 5, black ops 2, medal of honor warfighter.Ezeknek is nagy gépigénye lesz.
2012. júl. 9. 23:27
4/8 anonim válasza:
A játék jól van összerakva, csak szarul van portolva. Ha minden játékot megcsinálnának konzolra és pc re is, nem pedig konzolról portolnák pc -re, sokkal kisebb lenne a gépigény. Csak nem tudom hogy ezt miért nem teszik meg? Talán azért hogy mindenki konzol vegyen, vagy költsön havi 1 500 000 forintot gépre?
2012. júl. 9. 23:27
5/8 anonim válasza:
Ne a Max Payne 3-hoz hasonlítsd, mert abban full HD-nál jóval nagyobb textúrák is vannak. Ha százból akarsz gépet venni, akkor ami elvárható egy 4 magos processzor, magonként legalább 1 giga ram. Videokártyából pedig olyan HD6750-től felfele valami. (itt ajánlanám az AMD termékeket mivel ugyanazért a pénzért többet kapsz)
2012. júl. 10. 00:16
6/8 anonim válasza:
Hülyeség az egész elgondolás, így PC-t összerakni.
Akkor már egyből mérhetsz is a TSW-hez, annak kell maxon egy GTX 680, de még nem is néz ki jól, egy-két helyen a tesszellálás rossz kivitelezése miatt rohadt ocsmány.
Jobban jársz ha kiírsz egy külön kérdést azzal, hogy mennyid van gépre, mire használod, és mi kell neked bele.
2012. júl. 10. 08:47
7/8 A kérdező kommentje:
4 magosra gondoltam ilyen árban csak AMD jöhet szóba meg valami elfogadhato deszkára néztem hardveraprón félkonfigot lappal ami kb 21k meg fx-4100 és 4 vagy 8 gb rammal ezek ugy használtan 50 alatt vannak de 110k-ból kéne egy jo gép amivel tudnék játszani full hdban szép grafikáva
2012. júl. 10. 14:04
8/8 anonim válasza:
Hát akkor használtan nézz cuccokat, mert 110-ből jófél, új számítógépet nem lehet összerakni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!