Grafikus kártya: Intel GMA HD 4000 ez hány megabyt-es, mekkorának felel meg?
1. Még most se tudsz fogalmazni ahogy látom.
2. Ez is ugyanúgy integrált megoldás, nincs saját memóriája.
Erre gondolsz? Intel HD grapics 4000?
Bios-ban lehet állítani, 256mb-1gb állíthatod. Intelhez képest nem rossz de azért csodát nem kell várni tőle. COD MW 3-at és hasonló játékokat elvisz. Kb a GT 240 szintjén van kicsit gyengébb ennál.
Kérdezö ird le mit szeretnél?
laptopot mennyiért?
akkor valami modern IGP / APU megoldást néz legalább de legjobb lenne ha dedikált videokártyásat néznél
mert gondolom játékra kell nem igaz?
100ezerböl újonan még nem fogsz játszani
mai nagyigényü játékokal
de 120-130ezres laptopban már látam gt 630 ast is 110be pedig gt 610 et valamenyire lehet játszani ezen is gt 630 on pedig ha nem kamu kiirás akor egész jól lehetne mert nem gyenge
viszont sima B szériás proci van melé...
Valószínűleg már nem a kérdezőnek, de válaszolok én is, mivel a Google elsőnek adja ki a GMA-ra keresve (én is így találtam ide).
Kezdetnek van egy kis hiba a névben, merthogy ilyen nem létezik! Intel GMA HD és Intel Graphics HD 4000 van. Hivatalos tesztek alapján az előbbi maximum office használatra, alkalmas, míg az utóbbi egy alsó-középkategóriás kártya.
/Végül csak egy tipp az okoskodóknak; a legtöbb embert nem érdekli egy videokártya összes adata, sok van belőle, nekik elég memória méretben kifejezni, amiért nem kell leszólni. Az alapján is lehet HOZZÁVETŐLEGESEN rangsorolni őket. Nem láttam még olyan 128 MB-os kártyát, ami 1 GB-ost alázott volna (persze alap órajeleken). /
A válasz 1760 Mb a kártya mérete,ez a max,de látom van itt sok okos ember,honnan vettétek,hogy a videokártya a rendszer memoriát használ?????
Látszik,hogy a tudásotok kb egy halott jegesmedve szintjén mozog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!