VGA gyártók közül a GAINWARD mennyire jó és megbízható kártyákat csinál? Mert még nem igazán hallottam róla. Van olyan jó mint Pl. Egy ASUS vagy MSI?
Sajnos az MSI sem olyan nagy név, ilyen tekintetben. Sőt.
Az Asus esetleg nem lehet rossz. Hát nézd, általánosságban szerintem nem lehet vele nagy gond, de nézz konkrét típusra tesztet, hogy mit mondanak róla.
Én is és a többiek is hiába írnánk bármit, mert ez típusonként is nagyon eltérő lehet! :)
MSI nem nagy név VGA-ban?
Még senkit nem hallottam arra panaszkodni. Olyanokról hallottál már hogy MSI Lightning, Hawk, Twin Frozr, TF II-III-IV?
Amúgy kérdező szerintem a Gainward sem rossz, de nem hinném hogy felér a másik kettőhöz.
Sylar, csak most nézem, te is PH-s vagy. :D
Mellékesen, bármennyire is hallottam esetlegesen nem hallottam valamelyik felsoroltról, ahogy mondtam, kategórián belül is igencsak lehetnek különbségek...
daniii
Honnan tudod hogy PH!-s vagyok? :D
Amúgy igen, így márkákat összehasonlítani nincs sok értelme, szinte mind gyárt jót is meg vacakot is. Konkrét típusokat kell összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!