Melyik a jó vezeték nélküli headset?
Számítógépbe kellene, lehetőleg jack dugós, a hatótávolsága legyen legalább 15-20 m de úgy, hogy tényleg lehessen használni a konyhában is, és ne legyen túl drága.
Csak az válaszoljon, akinek van tapasztalata. Én már 2 ilyennel befürödtem, az egyiknek a hangminősége borzalmas, a másik meg 8-10 méter távolságban már kihagy, akadozik. Nem akarok minden fajtát megvenni, mire rájövök, hogy melyik a jó (ha egyáltalán létezik olyan).
Ahhoz kéne, hogy amikor valakivel msn-en beszélek, ne kelljen a gép előtt ülni.
És ne legyen Bluetoothos, meg lehetőleg USB sem, mert nem akarok folyton mindenféle programokkal meg párosítással meg beállításokkal kínlódni. Legjobb lenne, ha jack-kel csatlakozna a jelenlegi vezetékes fejhallgató helyére.
1: Igen, van olyan, gondolom, a számítógép úgy érzékeli, mint ha egy sima vezetékes fejhallgató és mikrofon lenne bedugva, ezért ez volna a legegyzserűbb, mert akkor nem kell a gépet átállítgatni, beállítgatni, telepítgetni.
2. Igen, olyat szeretnék. Vany egy bluetoothos, de ahhoz előbb mindig el kell indítani egy szoftvert, ott kattintgatni, várni, párosítgatni. Pont az volna a lényeg, hogy csak felkapom, mint egy hagyományost, és használom.
3: köszi a linkeket, megnézem. A telefonos dolog azért nem jó, mert megint csak bonyolult, ott is vacakolni kell gondolom a mindenféle programok elindításával. A régi, vezetékes headset kényelmét szeretném visszakapni, csak vezeték nélküli verzióban.
Amit vettem, az egyébként nem lenne rossz: Trust GXT 16. 2.4 GHz-es, a hangja gyönyörű, digitális, bár USB-s, de két kattintással át lehet állítani a gépet. Viszont az a baja, hogy pont a konyháig tudom használni, ha oda belépek, már csak akadozva jön valami.
Talán még megpróbálom meghosszabbítani az adóegység kábelét, és közelebb vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!