19gal_balazs97 kérdése:
Intel celeron vagy pentium 4 a jobb?
Figyelt kérdés
Csak annyit szeretnék tudni hogy általában melyik a jobb.2012. júl. 6. 16:17
1/6 anonim válasza:
Általánosságban: sima pentium jobb mint a celeron. A celeron egy butított pentium processzor.
2/6 anonim válasza:
Pentium. A celeront felejtsd el ;)
3/6 anonim válasza:
Csak akkor vegyél celeront ha szeretsz káromkodni és mérgelődni a lassú gép miatt XD
4/6 flr. válasza:
Azért ha az SB cerkákat/pentiumokat megnézzük árukhoz képest elég jó processzorokat adnak.
Kérdező 478/775ös cerkákat/pentiumokat hanyagold!
5/6 anonim válasza:
Ha Pentiuum 4 akkor az mert a Celeron az a Pentiumnak egyik butított verziója és még annak is van celeron 3 vagy nem tom.De ha neked lenne egy penta 3-ad, és egy celeron 4-ed akkor a celeron győzne.Érted?
6/6 anonim válasza:
Van egy pentiumos gépem elég jól fut, szerintem a pentium a jobb bár a celeront nem próbáltam.
Egyébként a pentium meg a celeron is inkább egy szövegszerkesztésre vagy filmnézésre való processzor bár nekem egy régebbi kétmagos pentiumon elindult a sims4 (intel hd videókártya,közepes grafikával) elég jól futott meg a minecraft is. Tehát régebbi játékok elfutnak rajta elég jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!