Melyik CPU lenne legalkalmasabb a mai játékok futtatására? Direkt amd cpu-k, tudom hogy az intel állítólag erősebb, de én amd pártoló vagyok?
Az 1-es számú cpu:AMD Athlon II X4 Quad-Core 631 2,6GHz processzor
32nm, 4MB, 2,6GHz
2.AMD Athlon II X4 631
- AMD Socket FM1 típus- Quad fizikai Mag- 2600MHz mag órajel- K10 Mikro architectura- B0 CPU Stepping- 4x4x64kb 2 utas készlet- 4x1Mb beépített Cache méret- DualChannel DDR-3 vezérlő
Gondolom VGA-ja lesz a gépben. Amúgy nem egy rossz vétel a 631, ám jól meg kell gondolni, hogy fejlesztési szempontból melyiket vegyük.
Ugyanis fm1-be már semmi új proci sem jelenik meg, és ez később nagyobb anyagi kiadást okozhat. Persze ez pénzembereknek nem számít, de amikor kompakt konfigot akarunk összerakni nem túl sok pénzből, akkor fontos szempont hogy a későbbiekben is lehessen fejleszteni, szintén, alacsony költségvetésből.
Ezért én inkább egy am3+os konfigra tenném a voksomat, egy x3 450-el karöltve, mert az AM3+ most van a "középkorában" és jönni fog bele a Vishera is 2012/2013-ban.
Bár tesztek alapján kicsit elmarad az Athlon x3, de a jövőre tekintettel mindenképp jobb az am3+.
lesz az 30% is, és egy sokkal jobban terhelhető IGP-ről beszélünk, ami nem fossa össze magát ha high-ra nyomod a beállításokat.
a cpu rész meg várhatóan jól húzható lesz.
a második proci AMD Athlon Athlon II X3 450 3.2GHz AM3
és melyik processzor a jobb teljesítményből
meik vga jobb mellé:vtx3d hd radeon 6750 vagy 5770
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!