Ha egyáltalán kapni 25ért.
Milyen gépbe kell?
Ati már nem létezik 2006 óta, kedves jóltájékozott kommentelő. A GT440 ebben az árkategóriában a leggyengébb és legmagasabb fogyasztású kártya. A tények magukért beszélnek.
A HD6670 ugyanazon az áron másfélszer erősebb, és ez nem kis különbség. És ez tény, a hülyeségeiddel ellentétben.
"GT 440 az azonos és árban körülötte lévő összes atit pitsázza"
A HD 5670/6670 és a HD 7750/6770 mind körbe röhögi, szóval nem tudom mit beszélsz.
"Az adatok magukért beszélnek"
Ezek szerint te két teljesen eltérő architektúrát és lapkát össze tudsz hasonlítani puszta adatok alapján?
"kedves elvakult ati pártolók."
No comment...
(ugrá)Lóbabmester :D
Azért se vennék olyan kártyát, hiszen egyszóval egy kalapsz.r csak pénzkidobás lenne. Mint már írtuk s egy HD7750 ugrándozva körberöhögi. 1. Csendesebb
2. Nem melegedik annyira
3. Kissebb csík szélességgel készült
4. Több shader egység van benne
És még sorolhatnánk estig a HD7750 előnyeit a gt440-el szemben...
"Gt 440 áráért közel sem kapsz olyan kártyákat, mint amit itt felböfögtél."
1.Igen kapsz, ott a HD 6770/5670 amit tuti, meg HD 6750-et is, a HD 7750/6770 meg talán, de ha nem is az se gond, hisz azok már vagy majdnem kétszer jobbak.
2. Az ilyen felböfögtél dolgot hanyagold már, te most regeltél, én több mint fél éve itt vagyok. Te eddig annyit mutattál, hogy mi AMD fanok vagyunk, és hogy a GT440 király. Ott a teszt, az ellen valami vagy csak üres fröcsögésre telik?
"Viszont könnyezhetsz az összes nvidia game felett, amikor szaggat."
Hogy mi? Először is egy AMD karin is szépen mennek az nV logós játékok(csak a sok hülye gyerek néha AMD-vel bekapcsolja a PhysX-et), másodszor több gaming evoleds játék készül mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!