Üdv. Egy Intel Core i3-2120 elég egy HD7850hez?
szerintem a proci egy picit visszafogja, a 2GB memóriára megsemmi szükség, ha csak nem 4-6 monitoron nyomod egyszerre.
Én inkább egy 6850 vagy 6870 et vennék
Bocs javítok.
Egy kicsit ránéztem és jó lesz, az i3 nem fogja vissza.
"a 2GB memóriára megsemmi szükség, ha csak nem 4-6 monitoron nyomod egyszerre."
Ez így nem igaz, full HD-n már vannak olyan játékok aminek kell 1 gigánál több. Pl Shogun 2-nél van olyan effekt amit 1 gigás karival(lehet az akár HD 6950) be se enged kapcsolni.
De ott a BF3, vagy Witcher 2 ami már át lépi. Persze azért is nem szoktunk minden szarból 2 gigásat ajánlani, hisz ha GPU szinten valami elfogy szart se ér a több memóriával, de HD 7850-et már limitálja annyi, ezért is volt némi "felháborodás" amikor a VTX bejelentett 1 gigás HD 7850-et. Persze tegyük hozzá, hogy egy-két semmire kellő effektet kinyom az ember és kész.
Kérdező gondlom HD 7850-et kb full HD-re veszel, ott játékok alatt nem lesz CPU limit.
Szia! Nekem egy i3 2120 processzorom van AMD HD 6870 videokártyával,
nagyon jól futnak együtt (játékokon is), nem tapasztalom, hogy bármi gond lenne.
Egy darab 1600 X 1200 -as felbontású monitorral használom.
A tápegységem nagy teljesítményű, minőségi (Corsair GS 700).
Mióta megvan, még sosem láttam erőlködni a processzort, simán futtat mindent (nálam max. a hagyományos winchester az, ami esetleg lassít... (1 TB 32 MB)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!