Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzorhúzás. Hívjak...

Processzorhúzás. Hívjak szakértőt vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy AMD Sempron 2400+ procim de tulajdonságokba azt irja hogy csak 1.61GHz fut.Ha jól tudom ennél a max 2.4GHz.Nos azt tudom hogy a BIOS menübe kell az FPS-en meg ezeken állítani,de nem merek egyedül nekivágni mert félek hogy így csak fát vágok magam alatt.Van egy ismerősöm aki elég jól ért a gépekhez de benne sem bízom teljesen.

Szóval szóljak az ismerősömnek vagy inkább hívjak egy szakértőt.Ha az utóbbi akkor kb.mennyiért csinálná meg?Nemkell nekem a max azis elég lenne ha 2GHz-ig sikerülne

2012. júl. 4. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Típus AMD Sempron

Magok száma 1 magos

Processzor foglalat AMD Socket A

Processzor órajel 1667 Mhz

Teljesen normaluis korulmenyek kozott 10-15%--t lehet overclockolni... A magasabb ertekhez, komolyabban kell huteni.:)

Ice

2012. júl. 4. 09:52
 2/3 MaXXeGee ***** válasza:

Először is, milyen platformon van ez a 2400+ os Sempron?

Másodszor. ez az a kategória amit nem érdemes húzni, mert annyival nem lesz jobb a teljesítményed, hogy érdemes lenne.

Ha a gyári hűtő van rajta, ebben a melegben meg főleg nem érdemes foglalkozni vele.

Mondjuk, ha ez egy AM2-es proci, akkor amennyiért a szakértő megcsinálja, annyiért veszel bele egy x2-es (kétmagos) Atlon-t :) (Használtan már 5-6000 körül kapsz)

Mert a szerviz óradíj kiszállással ott indul hogy 4500+áfa/h és akkor még mindig kelleni fog hozzá egy jobb hűtő, mint a gyári.

2012. júl. 4. 09:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Új hűtő az van nekem,és eddigi tapasztalataim szerint sokkal jobban hűt mint a gyári.Igen énis gondolkoztam már azon hogy esetleg új procit kéne venni,csak gondoltam ezzel is megpróbálok hátha nemkell.

Azt hogy milyen platform azt hol lehet megnézni?Mert nemértek én annyira ehhez a témához csak van egy-két dolog amit tudok

2012. júl. 4. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!