Ti melyik karit vennétek meg? És miért?
Énis inkább 7970-t vennék.
Ha csak ez a 2 kártya létezne a világon, akkor az asus-t venném.
"mert jobban néz ki"
Ellenben a giga mostanság eléggé megbízhatatlan, és egyre jobban panaszkodnak a windforce hangjára.
Kérdező GTX 670/680-ból eVGA-t vinnék, esetleg gainwardot. Amúgy elég drága az ASUS, majdnem egy 4 gigás plait jeatstream árán adják.
Ha már HD 7970, abból én magam szépen elvinnék egy VTX-et. Olcsó, nem annyira dizájnos, de halk, van benne tuningpotenciál, és eléggé olcsó. Picit drágábban meg sapphire.
1. Én nem nyomtam rád semmit.
2. Kinézet alapján nem érdemes VGA-t venni.
3. "Majd teszek róla,hogy te is 30% on legyél." Több mint féléve vagyok itt, a %-om kb olyan stabil, hogy 1%-ot is csak akkor csökkenne, ha kapnék vagy 50 pirosat(és egy zöldet se). Ilyen meg nem fog megtörténni.
4. Én is a kérdésre válaszoltam.
5. Csak szépen leírtam miért nem ajánlott a giga, erre elkezdesz személyeskedni...
hagyd, biztos egy sértődött giga tulaj.
amúgy én még azonos áron is inkább a 7970-et venném a meggyőzőbb compute teljesítmény miatt, nem hogy olcsóbban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!