Ezt a processzort lehet-e tuningolni?
Figyelt kérdés
AMD Phenom II X4 9452012. júl. 2. 21:08
2/8 anonim válasza:
Úgy tudom lehet, de nem érdemes... mire kéne? Az AMD procikat fölösleges tuningolni mert csökken az élettartamuk...
3/8 anonim válasza:
Talán mert léteznek szorzózáras processzorok is?
Ellenben ezt lehet tuningolni, igen.
4/8 A kérdező kommentje:
Azert mert nem szorzotarmentes.
2012. júl. 2. 21:12
5/8 anonim válasza:
Lehet tuningolni, csak nem olyan egyszerű mint a szorzózár menteseket.
6/8 anonim válasza:
Mert a referenciaórajelet nem is lehet emelni, nem? Áhhhh...
7/8 SnakeDoc válasza:
"Úgy tudom lehet, de nem érdemes... mire kéne? Az AMD procikat fölösleges tuningolni mert csökken az élettartamuk..."
Ez az, ami igaz az intelre is. De ha van jó hűtés, és megfelelő feszkót kap, nem lehet baj.
8/8 Panda Péter válasza:
a degradáció nem éppen az otthoni koca-tuningosokat érinti. megfelelően odafigyelve a hűtésre és a feszre, simán lehet nyerni jó pár százalékot anélkül, hogy egy csöppet is lecsökkenne az élettartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!