Mi a fenét csináljak? Most jöttek meg a gépalkatrészek, és észrevettem, hogy a tápon nincs processzornak való 8 tűs csatlakoznó, csak négy.
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 14:55
11/23 anonim válasza:
Hát az Etronnal voltak gondok, nem ismerte fel az USB3-ra dugott eszközöket, kék halált okozott meg hasonlók. NEm tudom azóta javult e már.
12/23 A kérdező kommentje:
Hát........Nem az :D
Floston 45OW
Én sem ezt akartam,de nagyon szűkös volt a keret,egyszerűen nem tudtam beleférni egy jobb minőségi táppal.De mihamarabb lecserélem egy ilyenre:Xilence SPS-XP500
2012. júl. 2. 15:19
13/23 anonim válasza:
Hát az valóban nem az :D Én félnék :D
Ezt mielőbb cseréld le.
Nem tudom ez a Xilence milyen belű most így hirtelen, de pl 13ezerért van Chieftec CTG500 ami bőven jó választás, minőségi, csendes, sok csatival, hosszú kábelekkel.
De ha nincs nagyon sokat fogyasztó VGA-d meg stb, még a CTG400 is bőven elég lehet, vagy egy FSP Hexa 400.
14/23 A kérdező kommentje:
VGA:HD 7750 (kíváncsi vagyok,hogy fogja vinni a mostani játékokat,nem volt jobb kártyára pénzem,remélem nem kell csalódnom,bár ebben az árban.................)
HDD:WD Cav.Blue 500GB
Kb.Ennyi ami fogyaszt :)
2012. júl. 2. 15:28
15/23 anonim válasza:
A 7750 az árához képest jó kártya, és nagyon keveset fogyaszt, ennek a gépnek egy minőségi 400-as táp bőven elég lesz.
16/23 A kérdező kommentje:
Ok.Köszi szépen a segítségedet,megyek "zöldelni" :D. Amúgy szerinted hogy fogom tudni a mai játékokat ezzel a kártyával játszani?
2012. júl. 2. 15:40
17/23 anonim válasza:
Nagyobb felbontáson kb közepes grafikával, vagy kisebb felbontáson magas grafikával is el fog menni a legtöbb, néhány gépzabáló franctól eltekintve.
18/23 A kérdező kommentje:
Köszi! VTX3D jó márka VGA k-ban?
2012. júl. 2. 15:46
19/23 anonim válasza:
Hát, olyan határ eset, átlagos. Nem rossz, de Sapphire pl jobb.
20/23 A kérdező kommentje:
PowerColor?
2012. júl. 2. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!