Hol tudom megnézni (Win 7-en) a videokártyám nevét?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy itt van a szemem előtt, DE NEM TALÁLOM!!!!!! Aki tudna segíteni, kérem, hogy tegye meg, mert kettéfejelem a monitort. Az eszközkezelőbe csak ennyit ír : Szabványos VGA grafikus adapter2012. júl. 2. 12:43
11/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez GeForce 8400 M. Akkor már csak drivert kell leszednem hozzá. Nagyon szépen köszi a segítséget. Lenne itt még valami:
Felraktam a CoD MW2-t és valami problémája van a DirectX-emmel. Ezt telepítéskor nem kellett volna korrigálnia? Ugyanis TCM-mel nézve a Disk1-en volt egy DirectX mappa. Ezzel mit kezdjek?
2012. júl. 2. 13:22
12/16 anonim válasza:
Azért van baja, mert video driver nélkül nem tudja inicializálni. Ha felrakod a drivert, utána jó lesz. Ha biztosra akarsz menni, lefuttatod még ezt is, de a driver az elsődleges probléma: [link]
13/16 A kérdező kommentje:
Okés. És driverhez tudnátok linket adni? Mert megpróbáltam most egyet, de azt írta, hogy nem kompatibilis a jelenlegi verzióval (valami ilyesmi) és kilépett a telepítőből.( [link] a link volt az.
2012. júl. 2. 13:28
14/16 A kérdező kommentje:
Pontosabban ezt írja ki:
Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép.
És ennyi. Megint az elején vagyok. MIT CSINÁLJAK?! :"(
2012. júl. 2. 13:48
15/16 anonim válasza:
Ahogy fentebb írtam, a laptop gyártójának a honlapjáról szedd le. Éppen ezért, mert különben ezt fogod tapasztalni, ezt is leírtam fentebb. Nos, lévén, hogy nem közölted, milyen laptopod van, nehéz lenne linkelni.
16/16 A kérdező kommentje:
MSI laptopom van, össz-vissz ennyit tudok róla. MSI.com-on elkezdtem megkeresni a videokártyáját, de van 3 (below 512 mb), amik közül nem tudom eldönteni, melyik az.
2012. júl. 2. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!